Technikai jellemzők

Pacemaker-technológia

Vezeték nélküli optikai kommunikáció (Optical wireless communication) kedvező energiafelhasználásának köszönhetően a szegmens címkék élettartama eléri akár a 10 évet, míg a grafikus címkék esetében is könnyen elérhető a 8 éves időtartam, az elemek pedig természetesen cserélhetőek.

Kétirányú kommunikáció

Biztosan tudni akarja, hogy a polccímke megkapta és megjelentette a küldött információt? A PRICER címke megmondja! Az elektronikus polccímkéket könnyedén kezelheti az irodájából vagy bolthálózat esetén a központból, a címke pedig visszajelez, ha frissült. A PRICER polccímkéi kiküszöbölik az emberi feledékenységet is: a munkatársak magukkal viszik a címkét vagy a fiókban felejtik - ezt csak a PRICER képes kiszűrni. A Pricer az egyetlen ESL rendszer, amely meg tudja mondani, hogy hány darab címke van az eladótérben.

Hatékony és stabil kommunikáció

A Pricer elektronikus polccímkék nagy hatótávolságú, vezeték nélküli optikai technológiával (Optical wireless communication - OWC) kommunikálnak, amely a legbiztonságosabb és legstabilabb vezeték nélküli kapcsolatot biztosítja az érzékeny adatok számára. Pricer polccímkét működtető technológia zavartalanul működik, az adó-vevő és a címkék között nincs szükség direkt rálátásra.

Sebesség

A Pricer elektronikus polccímke rendszer a piacon a leggyorsabb, a szegmens címke akár 100ezer címke / óra, az e-papír címke 25ezer címke / óra frissítésre képes!

Helymeghatározás

A Pricer elektronikus polccímkék és a kihelyezett kioszkok vagy okostelefon applikációk segítségével vásárlói könnyedén megtalálhatják boltjában a keresett termékeket. A háromszögelésen alapuló megoldással nagy pontossággal meghatározható a keresett élelmiszer pontos helye, sőt, még a termék elérhetőségét is ellenőrizhetik vevői. Bővebb információért kattintson ide!

Okos kommunikáció

Kommunikáljon vevőivel vonalkód, QR-kód és NFC használatával! Az E-papír technológiának köszönhetően nagyobb képernyő áll rendelkezésre, mely számos lehetőséget kínál. Segítségével nagyobb felületet használhat az információk, az akciók, a raktárkészlet és a százalékos kedvezmények megjelenítésére, továbbá vonalkódot, QR-kódot tüntethet fel, így a vevők okostelefonjuk segítségével értesülhetnek az akciókról, receptekről vagy kapcsolódhatnak a közösségi oldalakhoz. Szegmens címkék esetében sem kell lemondani ezekről a funkciókról, használja a távirányítót vagy az opcionális NFC funkciót.

Smartflash funkció

Az innovatív Smartflash funkció használatával a címkék zöld villogással tudják felhívni magukra a figyelmet, amely akár 10 méterről is könnyedén észrevehető. A megoldás remekül használható termékkeresésre, Click&Collect funkcióra, promóciós figyelemfelkeltésre, de a bolti dolgozók számára is nagy könnyebbséget jelenthet.

Folyamatos innováció

A Pricer innovációs részlege, a PricerLab, folyamatosan azon dolgozik, hogy ügyfeleink igényeit teljes mértékben kielégítse. Elsőként vezettük be a piacra a grafikus címkét és elsők voltunk, akik NFC-címkékkel nyitottunk üzletet. A folyamatos innovációnak köszönhetően vagyunk, és maradunk piacvezetők az ESL piacon.

[ Referenciák ]