A SaaS és a megoldás magas minősége késztette a Migrost a Pricer választására

A francia Migros Etrembières élelmiszerbolt ESL rendszere élete végéhez ért. Az értékelést követően a Pricer Plaza felhőmegoldással rendelkező Pricer rendszerre esett a választás. Az üzletben most egy nagyon hatékony és felhasználóbarát megoldás található, amely segíti az üzletet a raktárkészlet nyomon követésében és az árak naprakészen tartásában minden részlegen, így a tenger gyümölcsei és a zöldség-gyümölcs részlegen is, ahol napi szinten történik az árváltozás.

A franciaországi Haute-Savoie-ban található Migros Etrembières áruház egy 5000 m²-es hipermarket, ahol régi generációs elektronikus polccímkék voltak, amelyekre matricát kellett nyomtatni, majd felragasztani. Az üzlet alkalmazottai sok időt töltöttek a címkék frissítésével, és nem voltak vásárlóbarátok.

A Pricer a SmartTAG HD címke családot kínálta, amely jól olvasható, a fogyasztók számára több termékinformációt (név, ár stb.) jelenít meg, az üzlet dolgozóinak pedig egy sokoldalú, méretekben változatos címkét kínálnak, amely lehetővé teszi számukra, hogy termelékenyebbek legyenek. Ennek az új generációs címkéknek köszönhetően az üzlet nyitása előtt megjelennek a lényeges információk: a rendelkezésre álló készlet, valamint a következő szállítás dátuma. Ezek az adatok lehetővé teszik az alkalmazottak számára, hogy gyorsabban reagáljanak a polcokra kerülő cikkekre és a jövőbeni készlethiányokra.

A 45 000 telepített címke közül a Gyümölcsök és Zöldségek, valamint a Tenger gyümölcsei részlegei is részesülnek az elektronikus polccímke előnyeiből, ezek az osztályok, ahol naponta frissítik a termékek adatait. Az üzlet alkalmazottai sok időt takarítanak meg, mivel többé nem kell papírcímkéket nyomtatniuk, majd a polcokra tenniük. A frissítés közvetlenül a polcon történik, és az információk frissítése szinte azonnali.

A Pricer megoldást az információk központosítását lehetővé tévő SaaS (Software as a Service) modellel rendelkező felhő alapú telepítésnek köszönhetően is választották. A kimaradások vagy a szerverfrissítések ezért többé nem jelentenek gondot az informatikai csapatoknak.

Nézze meg a videót, hogy megtudja a teljes megoldást:

Link:

https://vimeo.com/712780408/466e93116d

[ Referenciák ]