Pricer elektronikus polccímkéket telepítenek a norvégiai Maxbo üzletekbe

A Pricer partnere, a StrongPoint ma keretszerződést írt alá a Løvenskiold Handel AS-vel, hogy Pricer elektronikus polccímkéket (ESL) szállítanak és telepítenek a norvégiai Maxbo üzleteikbe. Ez lesz az első ESL bevezetés a Maxbo üzletekben, a telepítés 2023 első negyedévében kezdődik, és várhatóan 2024 végén fejeződik be. A keretszerződés értéke legfeljebb 45 millió svéd korona , mely magában foglalja a telepítést és a jövőbeni műszaki támogatást is.

"A fokozódó árverseny és az iparágunkban tapasztalható vásárlói elvárások fényében a StrongPointtal kötött megállapodás a Maxbo új árstratégiájának kulcsfontosságú eleme, amely mindig naprakész és versenyképes árakat biztosít. Fontos tény, hogy az innováció által az ügyfelek még jobb szolgáltatásban részesülhetnek, mivel a feladatok automatizálása értékes időt szabadít fel az alkalmazottak számára. A beszerzési folyamat során a StrongPoint kitűnt rugalmasságával, hogy megfeleljen az igényeinknek, műszaki és kereskedelmi útmutatást tudjon nyújtani, valamint a nagyszabású kibocsátások terén már bizonyított múltra tekint vissza. Erős és hosszú távú kapcsolatra számítunk” – mondta Carl Otto Løvenskiold, a Løvenskiold Handel AS vezérigazgatója.

„Ez különösen jó hír a Pricer és a StrongPoint számára. Fantasztikus látni azt is, hogy a Maxbo ezzel a stratégiai döntéssel a barkácsláncot egy fenntartható, megbízható és nagy teljesítményű polcszéli megoldással látja el, amely hozzájárul a digitalizáció előrehaladásához” – mondta Magnus Larsson, a Pricer ügyvezető igazgatója. .

„Rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy a norvég barkácspiac egyik jelentős szereplőjével írtunk alá egy versenypályázati szerződést. Jól megmutatkozik statégiánk is, miszerint  először az élelmiszerboltokra összpontosítunk, majd terjeszkedünk. Nyertes ajánlatunk ékes bizonyítéka az ügyfélszolgálat terén szerzett azon kiemelkedő hírnevünknek, melyet a már korábban kiskereskedők megbízható, hosszú távú partnereként vívtunk ki” – mondta Jacob Tveraabak, a StrongPoint ASA vezérigazgatója.

[ Referenciák ]