Tájékoztatás a koronavírussal szemben tett intézkedéseinkről

Tisztelt Ügyfeleink!

A Szintézis Zrt. több mint 32 éves fennállása óta sok mindent megélt, de a koronavírus jelentette világjárvány számunkra is új, eddig nem tapasztalt megoldandó feladatokat hozott.

Szeretnénk minden kollégánkat, ügyfelünket, alvállalkozónkat biztosítani afelől, hogy a Szintézis Informatikai Zrt. működése nem áll meg, a törvényi előírásokat és javaslatokat maximálisan betartjuk! Figyelünk partnereinkre és óvjuk a Szintézis „családját”!

  • Megerősítettük support-részlegünket, számos kollégánkat átcsoportosítottuk a telefonos ügyfélszolgálatunkra. Kérdése van? Forduljon hozzájuk bizalommal!
  • Amennyiben személyes támogatásra van szükség, kollégáink védőmaszkban, kézfertőtlenítővel és egyéb védőfelszerelésben vonulnak ki. Figyelünk egymásra, figyelünk az önök csapatára és saját kollégáinkra!
  • Győri és budapesti központjainkban maximális higiéniát biztosítunk! A takarítószemélyzet naponta többször fertőtleníti az irodákat, mellékhelyiségeket, esetleges gócpontokat.
  • A cégvezetés nem pihen, folyamatosan reagálunk a hazai és nemzetközi hírekre, trendekre. Ígérjük, továbbra is gyors és jó döntéseket fogunk hozni!
  • A Szintézisben a munka nem áll meg, átszervezésekkel és home office szolgálattal továbbra is dolgozunk. Cégünk stabil lábakon áll, köszönjük nektek Szintézis csapattagok / családtagok!

Maradunk az élvonalban, mert „az informatika a szenvedélyünk”.

Kedves Kollégáink!

Most senkinek sem könnyű, de számtalanszor bizonyította már a csapatunk, hogy bármit képesek vagyunk megoldani. Figyeljetek magatokra, a családotokra, kollégáitokra, mindenkire!

Jó egészséget kívánunk nektek, ha lecseng a járvány kényelmesebben folytatjuk tovább!

Szabó Dávid - Vezérigazgató

Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

info@szintezis.hu

[ Referenciák ]