Innováció az árufeltöltésben

Az árufeltöltés kritikus pontja a kereskedelmi egységek működésének. Több tízezres termékkínálat esetén a megfelelő termékek megfelelő polchelyre kihelyezése rengeteg erőforrást igényel, gyakran a termékek keresése több időt vesz igénybe, mint a termékek kihelyezése. A Pricer fejlesztése erre a problémára ad megoldást!

A többcélú, integrált eszközök nagy előnye, hogy számos problémára tudnak megoldást nyújtani. Ilyen integrált eszköz a hazánkban is egyre nagyobb részesedést megszerző Pricer elektronikus polccímke rendszer is. Hogyan kapcsolódik az árufeltöltés az elektronikus polccímkékhez?

A Pricer olyan elektronikus polccímke rendszer, amely képes az árufeltöltési és logisztikai folyamatokat is segíteni! Hogyan?

A Pricer polccímkék innovatív „SmartFlash” funkciójával! A Pricer a konkurens címkéktől eltérően nem külön fényforrást alkalmaz a figyelemfelkeltő villogó jelzés leadására, hanem a beépített, a kétirányú kommunikációhoz is használt optikai-portját. Ezzel a Pricer polccímkék kimagaslóan hosszú elemélettartamot (szegmens címkék akár 10 évet, grafikus címkék akár 7 évet) is elérhetnek, a zöld villogás nem csökkenti az elem élettartamot.

Hogy működik a rendszer a valóságban?

Az árufeltöltő kolléga egy kézi scanner segítségével beolvassa az adott termék vonalkódját, és nem is kell gondolkodnia, hogy hova kell elhelyeznie a termékeket. Az adott termékhez tartozó polccímke SmartFlash funkciója 1 másodpercen belül bekapcsol, figyelemfelkeltően elkezd villogni. A rendszer annyira hatékony, hogy képes minimálisra csökkenteni a termékek keresésével eltöltött időt.

Felmérések szerint az árufeltöltésre fordított idő egy átlagos méretű kereskedelmi egységben éves szinten akár több hét is lehet, nem is kérdés, hogy kifizetődő-e a Pricer SmartFlash funkciója… és ez csak egy funkció az elektronikus címkézés és a számos más extra megoldás közül!

A Pricer piacvezető megoldása több mint egy stabil elektronikus ármegjelenítési megoldás!

http://www.pricer.hu