Az arandjelováci (Szerbia) Fortuna Market hálózat a Fortuna Beko áruházában bevezette a Pricer digitális polccímke rendszert

Nagy büszkeséggel jelentjük be, hogy a Szintézis Informatikai Zrt. és a NetPlanet-IT4Business csapata bevezette a világ vezető digitális polccímke rendszerét, a Pricert a szerbiai Fortuna Market Beko kereskedelmi egységébe.

A telepítés munkaidőn kívül, az üzlet működésének megzavarása nélkül, teljes mértékben zökkenőmentesen zajlott. Az áruházban új polcsínek és polccímke tartók kerültek telepítésre, és mintegy 6500 digitális polccímkét párosítottak össze a termékekkel. Felhasználásra került szinte minden méretű három színű (piros-fekete-fehér) grafikus polccímke típus. A kereskedelmi rendszerrel történő integrációt hatékonyan megoldották az Europos és a NetPlanet szakemberei, így az árak és egyéb információk módosítása automatikusan emberi erőforrás igénye nélkül történik. A pénztárgép árai és a polccímkéken szereplő termékárak között soha többé nem lesz eltérés, ráadásul ez a folyamat a következő 10 évben teljesen automatizáltan, elemcsere nélkül működik majd.

*

Gratulálunk a Fortuna Market vezetőségének ahhoz, hogy felismerte a Pricer minőségét, megbízhatóságát és e rendszerre esett a választásuk a működési folyamataik javításának megoldására. A döntéskor nagy hangsúlyt kapott a munkatársak tehermentesítése, akiknek ezután sokkal több idejük jut arra, hogy az ügyfelekkel és a minőségi értékesítéssel foglalkozzanak. A dolgozók is örömmel fogadták a Pricer rendszer bevezetését és rendkívül elégedettek mert a jövőben nem kell a munkaidőn túl maradniuk az árazás feladata végett és nem kell felelősséget vállalniuk az árváltozásokból adódó árkülönbségek és egyéb hibák miatt. A Fortuna Market ezzel a lépéssel rámutatott a digitalizáció és ön vezérelt folyamatok fontosságára a kiskereskedelmi üzletágban mely a mérhető vevőélmény javulás mellett magasabb haszonkulcsot eredményez.

A Pricer címkék használata még csak a kezdet a Fortunában, a rendszer ugyanis számos felhasználói előny mellett olyan innovatív funkciókkal bővül majd, mint a bevásárlólista szerinti optimális útvonal keresés, a diabetikus vagy gluténmentes termékek villogással történő jelölése, vagy az NFC technológiával elérhető, termékkel kapcsolatos részletes információk.

A Pricer digitális polccímke rendszer minden szempontból előnyös hiszen a vevők teljes mértékben és pontosan vannak tájékoztatva a termékek adatairól, a kerekedelmi alkalmazottak mentesülnek az árazás terhe alól és számos funkció segíti a munkájukat, míg a vezetőség szempontjából mérhetően javul a forgalom és a vásárlói elégedettség.

[ Referenciák ]