Töltőállomás

Kapcsoljon magasabb fokozatba töltőállomása, frissítse a shop rész összes árcímkéjét egy kattintással!

Több pénznem, változó árfolyamok

A jelenítsen meg több pénznemet egy polccímkén! Az árfolyam ingadozás miatti folyamatos átcímkézés a múlté, a Pricer elektromos polccímkék segítségével egy kattintással aktualizálhatja a valutában kiírt árakat.

Rugalmas árazás

Ünnepnapokon, vagy az esti műszak ideje alatt, amikor más boltok zárva vannak (és munkaerő költsége magasabb), emelje meg az árakat! Gyors akciót tervez bizonyos termékcsoportokra? Happy Hour kampányt vezetne be? A Pricer elektronikus polccímkékkel akár automatizálhatja is az árváltozásokat!

Központi kontroll

Kúthálózat esetén központilag tudja az árakat leküldeni a töltőállomásokra, valamint mindegyik töltőállomástól visszaigazolást is kap a frissítésről. A központi kontrollal ellenőrizheti az alkalmazottak munkáját is, kiderülhet hány címkét nem raktak ki az eladótérbe.

Egy rendszer, két megoldás

A Pricer elektronikus polccímke rendszerben a szegmens és grafikus polccímkék egy infrastruktúra alatt működnek. A szendvicses pultban használjon grafikus címkét, hogy könnyedén megjeleníthesse a szendvics összetevőit, vagy az allergén anyagokat. A címkék -30 fokig hűthetők, így akár hűtőben vagy a töltő kutaknál is használhatja őket.

Precizitás, hatékonyság

A benzinkút személyzetének nem kell többé az árváltozások miatt hosszú órákat töltenie a polcok között, a Pricer elektronikus polccímkékkel egy kattintással lefrissítheti az összes polccímkét. A frissítésről visszajelzést is kap, így a hibázás lehetősége kizárható. A személyzet végre a vásárlók maximális kiszolgálásával foglalkozhatnak!

Távirányító a kulcstartón - segítség az operatív munkában

A rendszerhez rendelhető programozható távirányító, melynek fő funkciója a címkén tárolható extra információk leolvasása. A dolgozók operatív munkájában jelent könnyebbséget, mivel olyan információkhoz juthatnak hozzá, mint a nyitott rendelések listája, Facing, vagy egyéb adatok, amik a készletvezető vagy ERP rendszerből kinyerhetők.

[ Referenciák ]