Patika

A gyógyszerészethez sajnos nem értünk, az informatikához viszont annál inkább!

A szabadpolcos gyógyszertári megoldások egyre népszerűbbek a patikusok és a vásárlók körében, azonban eddig nem tapasztalt terheket, megoldandó feladatokat jelentenek a patikák személyzete számára.

A PRICER elektronikus polccímkékkel megoldódik a szabadpolcos termékek körülményes árazása.

A patikusok ne a termékek címkézésével foglalkozzanak

Kollégái munkaidejének nagy része felszabadul az elektronikus polccímkéknek köszönhetően, hiszen a PRICER segítségével pár kattintással akár a patika összes árcímkéje lefrissíthető és ellenőrizhető.

Egyszerűen jobb

A polcokon lévő árak és a kasszaárak minden esetben meg fognak egyezni, így a PRICER elektronikus polccímkékkel elkerülheti a hatósági büntetéseket (akár több millió forint) és a kellemetlen vásárlói reklamációkat.

Adjon többletinformációt

A PRICER elektronikus polccímkék felgyorsítják a vásárlói döntést a hagyományos polccímkékkel szemben! Egy PRICER kijelzőn számos információt, például az adott termék árát más pénznemben is feltüntetheti a váltott képernyőknek köszönhetően. A választható NFC funkció segítségével vásárlói a mobiltelefonjuk segítségével többletinformációhoz juthatnak (például az allergének listája, használati útmutató) vagy átnavigálhatnak a termék weboldalára vagy a patika webshopjába.

Modern külső, forgalmas patika

A PRICER rendszerével nem csupán polccímkéket, de innovatív, vásárlásösztönző marketing eszközöket is kap! A PRICER elektronikus polccímkék promóciós sávjában villogó jelzéssel hívhatja fel a figyelmet az akciós termékekre.

Távirányító a kulcstartón - segítség az operatív munkában

A PRICER elektronikus polccímkékhez csatolható kulcstartó nagyban segíti a patika dolgozóinak operatív munkáját. A speciális eszköz nagy könnyebbséget jelent például a nyitott rendelések listájának megtekintésében, Facing vagy egyéb információk beszerzésében. Minden olyan információ pillanatok alatt elérhető, ami a készletvezető vagy ERP rendszerből kinyerhető.