Ipar

Nehézséget okoz közvetlenül a gyártósoron megjeleníteni az aktuális gyártási feladatokat? Még mindig A4-es lapokra nyomtatják a munkautasításokat, amelyek így sokszor hibásak, ezért készül selejtes áru? Küldött már vissza partnerük komplett szállítmányokat a hibás gyártás miatt?

Ha a fenti kérdések valamelyikére is igennel tud válaszolni, akkor Önnek a PRICER ipari kijelző rendszerre van szüksége!

Pricer Pick-By-Light

A Pricer Pick-By-Light megoldásával a gyárakban az úgynevezett "szupermarket" területen, a kanban állványokon elhelyezett kijelzők, jól látható éles fényjel kibocsátásával vizuálisan azonosíthatóvá teszik az éppen begyűjtésre váró alapanyagokat. A rendszer automatikusan, a kijelölést követő 1-2 másodpercen belül felvillantja a szükséges ládához tartozó kijelzőt, így a logisztikai munkatársaknak sokkal rövidebb ideig tart a termeléshez szükséges alapanyagok begyűjtése. A rendszer teljes mértékben vezeték nélküli megoldás, amely lehetővé teszi, hogy a "szupermarket" területen lévő állványok bármikor átrendezhetők legyenek, anélkül, hogy a kijelzőket át kellene szerelni.

Munkautasítások delegálása a gyártósoron

Az innovatív, PRICER ipari kijelző rendszeren a gyártási információk megjelenítésével elkerülhetőek az emberi feledékenységből adódó káresemények, a gyártási instrukciók frissítésével felgyorsíthatóak a munkafolyamatok. A PRICER zárt rendszerének biztonságos kommunikációját kétirányú infravörös technológia garantálja. Változnak a gyártási instrukciók? Frissítse központilag a kijelzők tartalmát, zárja ki a hibázás lehetőségét.

A PRICER ipari kijelző rendszer új korszakot nyit a logisztikában

A PRICER ipari kijelző rendszer kommunikál a raktáros kollégákkal, a keresett polccímkék figyelemfelkeltő zöld színnel villognak, segítve a gyors megtalálásukat. A polccímkék nem csak az anyagmozgatókkal kommunikálnak, hanem a rendszer kezelőjével is. A kétirányú adatáramlásnak köszönhetően minden frissítésről visszajelzés érkezik, így biztos lehet benne, hogy minden címke a megfelelő információkat tartalmazza. A PRICER polccímkék a készletszintek pontos kijelzését is garantálják. Búcsúzzon el a bosszantó címkeragasztgatástól, az elcsúszó termékazonosítóktól, emberi hibáktól!

Minden információ szem előtt

A kijelzők képesek szöveget, képet, vonal- és QR- kódokat megjeleníteni, tartalmukat pedig közvetlenül ERP rendszeréből tudja lehívni! A PRICER ipari kijelző rendszer által használt technológia extra hosszú, karbantartás nélküli élettartamot garantál, így kollégáinak valóban csak a munkával kell foglalkozniuk!

[ Referenciák ]