Extra funkciók

Digitális polcsín reklám

E-SÍN, a digitális polcsín reklámok megoldása

Szeretne bolti megjelenésben is mindig egy lépéssel a konkurencia előtt járni?

Tudta, hogy a PRICER legújabb E-Sín megoldásával - melyben a kívánt adatok feltöltése az alkamazásból interface kapcsolaton keresztül történik - akár közvetlenül a polcsíneken is megjeleníthet kasszarendszerből átvett tetszőleges, szerkesztett, digitális tartalmakat? Használjon Ön is a polcvégeken digitális E-Síneket és kápráztassa el vevőit! Tegyen szert extra bevételre is, hiszen gyártói is örülni fognak majd az új lehetőségnek, hogy közvetlenül a saját termékeik alatt jeleníthetik meg promócióikat! Önnek csak a jól működő wifi kapcsolatot kell biztosítania, mi pedig segítünk a szükséges eszközök beszerzésében, a címke layout terv kialakításában, illetve a kívánt képek beillesztésében is.

Bolton belüli GPS

Pontosabb a GPS-nél az év retail szenzációja!

A PRICER új megoldása nyerte el idén Retail Technology Award (RETA) “legjobb vásárlói élmény” kitüntetését. A több ezer termék közül vásárlói nem találják meg a keresett termékeket? Leterheltek az állandó kérdések miatt a vevőtéri eladók? A hiánypótló megoldás megérkezett!

Vesszen el a referenciabolt kínálatában, majd hívja segítségül a Pricert: A működő modellt itt próbálhatja ki!

A Pricer elektronikus polccímkék már jó ideje a jövőt képviselik, számtalanszor írtunk már a technológia előnyeiről. Árazás egy gombnyomásra, többletinformációk megjelenítése, kétirányú biztonságos kommunikáció, speciális akciók, kedvezmények látványos megjelenítése és még sorolhatnánk, de 2017-ben olyat lépett a Pricer, amire még nem volt példa a piacon!

Termék helymeghatározás kizárólag a Pricer alap infrastruktúráján keresztül! Hogyan is működik?

A PRICER elektronikus polccímkék hadiipari technológiát (Optical wireless communication - OWC) használnak a központtal történő kommunikációra. Az OWC kétirányú kommunikációt tesz lehetővé, tehát az egyes címkék tudnak adatot fogadni (frissítést) és információt küldeni (frissítés visszajelzést). Ezt és a Pricer alap infrastruktúráját kihasználva, háromszögezési módszerrel a Pricer képes meghatározni az egyes címkék, azaz az egyes termékek pontos helyét! A bolton belül áthelyezik a terméket? A Pricer automatikusan frissíti a térképen!

Vásárlóinak nincs más teendője, csupán az üzletben elhelyezett kioszkon, vagy a telefonra letöltött applikáció segítségével beírnia a keresett termék nevét, a Pricer pedig interaktív térképen megjeleníti a polchelyet!

A megoldás már élesben üzemel a francia Leroy Merlin barkács és kertészeti láncnál.

Ha szeretné, hogy vásárlói interaktívan, könnyedén és gyorsan találják meg a kívánt termékeket, válassza a PRICER elektronikus polccímkéket! Vegye le az árcímkézés és a vevőinformálás terhét munkatársairól, koncentráljanak együtt a vásárlói élmény növelésére a Pricer elektronikus polccímkék segítségével!

Pricer Polctükör megoldás

PRICER POLCTÜKÖR, az intelligens árufeltöltés és fogyásfigyelő

Hibás árufeltöltés, nem megfelelő termék és üres helyek a polcokon?

A PRICER egyedi Polctükör funkciója egyszerűen véget vethet a hibáknak, hiszen a rendszer nemcsak azt képes jelezni, hogy egy polc leürült, de azt is, ha egy termék nem a megfelelő helyre lett ki/visszahelyezve. Mobileszközünk pedig gyorsan meg is mutatja, hol vannak a korrigálásra szoruló polcok, sőt az intelligens rendszer a forgalmi előzmények elemzésével abban is segíthet Önnek, hogy hova, melyik termékből mennyit érdemes kihelyezni. Szívesen tesztelné? Mi biztosítjuk Önnek ennek lehetőségét, csak keressen minket bizalommal!

Pricer Digitális poszter

PRICER DIGITÁLIS POSZTER funkció

Üzletében szívesen jelenítene meg célirányos és igényes promóciókat vevői számára közvetlenül a kasszarendszerből nyert termékárak alkalmazásával?

A PRICER POSZTER funkciójával ez végtelenül egyszerűen elérhető az Ön számára. Csak találja ki, tervezze meg promóciós felületét saját vevőkörének igényeihez igazítva, a PRICER pedig gondoskodik arról, hogy wifi kapcsolattal rendelkező kijelzőjén - mely akár egy adott paramétereknek megfelelő LCD TV is lehet - mindig tökéletes minőségben és az aktuális, kasszarendszerben szereplő árakon jelenjen meg az adott promóció. Mivel a PRICER POSZTER funkció működése teljesen automatikus, így, ha a termék ára változik a kasszarendszerben, akkor változik a kijelzőn megjelenő reklám felületén is. Ennek köszönhetően nemcsak a vevőélményt fokozó promóciók megjelenítése egyszerűsödik Ön számára, de egyúttal a reklámokra fordított költségeit is csökkentheti.

[ Referenciák ]