Elektronikus polccímke jótékonysági felajánlással!

A pandémia eddig soha nem tapasztalt nehézségek elé állította az emberiséget. A járulékos gazdasági recesszió nem kíméli a hazai vállalkozásokat sem, de most akár rövid távon is versenyelőnyhöz juthat informatikai fejlesztéssel!

A világszinten is piacvezető Pricer elektronikus polccímke hazánkban is bizonyított a kereskedelmi egységektől kezdve az ipari területeken is. Ne halogassa tovább a rendszer bevezetését, túl azon, hogy gyorsítja és biztonságosabbá teszi az árcímkézést, növeli a vásárlói elégedettséget, most JÓTÉKONYSÁGI AKCIÓBAN IS RÉSZT VEHET!

Megrendelésével nemcsak saját üzletét fogja fejleszteni, de egy Ön által választott alapítványt / karitatív szervezetet is!

A Szintézis Zrt.-nél támogatási rendszert dolgoztunk ki, melynek részeként bejövő megrendeléseinkből pénzbeli támogatást nyújtunk alapítványoknak / karitatív szervezeteknek!

Minden újonnan telepített elektronikus polccímke árából 100 forintot ajánlunk fel egy Ön által választott szervezet számára! A támogatásról oklevelet is kiállítunk!

Egyúttal a Szintézis Informatika csapatának nevében szeretnénk megköszönni lelkiismeretes és segítő munkájukat!

Az akció részleteiről és árajánlatkéréssel kapcsolatban keressen minket bizalommal! A felhívás május 31-ig él!

www.pricer.hu | www.szintezis.hu

[ Referenciák ]