A Best Buy árazási stratégiája itthon is működik

Tovább bővíti Pricer elektronikus polccímke rendszerét a Best Buy, csak idén 450 új egységben lesz teljesen digitális az árazás. Hazánkban is havonta több 10 000 címke kerül ki a polcokra!

A Pricer elektronikus polccímke rendszer közel 30 éves tapasztalattal rendelkezik a retail szegmensben, azóta folyamatosan fejleszti a termékeit. Mi szükséges ahhoz, hogy évtizedes távlatban is piacvezetőként diktáljanak? A folyamatos innováció! A jövőben, várhatóan minden bolt alap tartozékává fog válni a digitális árkiírás. Nemcsak az óriási munkaerő megtakarítás miatt vagy az akciókkal, árfolyamokkal történő lépéstartás, de a vásárlói élmény miatt is. Ezt a trendet követi a Best Buy!

Az elektronikus polccímkék piaca rendkívül szűk, csak a legjobb, legmegbízhatóbb megoldások maradnak talpon, azonban a Pricer a vetélytársak közül is kitűnik trend-diktáló üzletpolitikájával.

Elektronikus polccímke alaptulajdonságok, amiért a Pricer az ideális megoldás:

  • Bolton belüli navigáció (vásárlóknak és személyzetnek egyaránt)
  • Click & Collect funkció
  • SmartFlash – 10 méterről is látható, figyelemfelhívó villogás
  • Polctükör funkció
  • Termék keresés funkció

Többek között a fenti tényezők, a remek háttértámogatás és a korrekt árazás az, ami miatt az amerikai Best Buy és a hazai nagy élelmiszerkereskedelmi, barkácsáruházak és ipari szereplők is a Pricer elektronikus polccímke rendszerét választották.

Megismerné a Pricer elektronikus polccímke rendszerét? Várja a Szintézis Informatika csapata a 2020-as SIRHA kiállításon! Bővebb információért és ingyenes kiállításmeghívóért keresse Varga Erika kollégánkat az evarga@szintezis.hu címen!